Καρμέλο Άντονι

Καρμέλο: "Φτιάξτε την D-League, μοιάζει με τιμωρία…"

Την άποψη ότι οι ιθύνοντες θα πρέπει να προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση της αναπτυξιακής λίγκας, εξέφρασε ο Καρμέλο Άντονι.
Μιλώντας στο δίκτυο ESPN, ο ηγέτης των Νιου Γιορκ Νικς υποστήριξε ότι με την τωρινή της μορφή, η D-League μοιάζει περισσότερο με… τιμωρία για τους παίκτες.
“Αν μπορούσα να το κάνω με το δικό μου τρόπο, θα έκανα ένα rebrand σε ολόκληρη την αναπτυξιακή λίγκα. Θα την ανανέωνα, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζεται ως τιμωρία”, δήλωσε ο Μέλο.
Παράλληλα, o 32χρονος σμολ φόργουορντ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να επιτρέπεται στο εξής μεγαλύτερος αριθμός “διπλών” συμβολαίων, με τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να αγωνίζονται τόσο την ομάδα του NBA, όσο και στη θυγατρική.
“Είμαι υπέρ της ιδέας να εξελίσσουμε τους δικούς μας παίκτες. Αν δείτε και το παράδειγμα του ποδοσφαίρου, πολλές ομάδες έχουν υψηλού επιπέδου ακαδημίες. Με την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο (σ.σ. έχει ποσοστά σε ομάδα του Πουέρτο Ρίκο) κατάλαβα ότι είναι σημαντικό να εξελίσσεις τους παίκτες σου, να τους κρατάς και να μην πηγαίνουν στην Ευρώπη και την Ασία”, τόνισε ο Άντονι.

Περισσότερα
Total
0
Share